kaitlyn en gabber

DSCF1916

‘s morgens is onze gabber altijd even uit zijn grote kooi en kaitlyn vindt dit erg interessant, door hem aangeleerd te hebben van dit is klein voorzichtig als ze bij zijn kooi stond en dit is het resultaat, gabber doet ook altijd heel voorzichtig pikt niet in zijn neus wat hij dus bij de andere honden wel doet gabber ziet dus het verschil van hond de anderen doen ook zachtjes maar of dit nu komt door dat kaitlyn later is gekomen, heb zo’n vermoeden van wel.

we hebben de foto ook naar het ad fotopagina van de krant gestuurd, ze is geplaatst in de krant, wat we erg leuk vinden nu even afwachten of ze foto van de maand word.

gister langs de dierenarts geweest, was best even heftig zelfde wachtkamer waar we 5 weken terug afscheid van joy hebben genomen. kaitlyn heeft behoorlijke bloed diarree en braakt, ze wil niet drinken dus ze is ook misselijk, haar darmen voelen wel goed aan en heeft geen koorts, injectie tegen de misselijkheid en medicijnen voor de diarree met een lichte antibioticum mee ze heeft een flinke darminfectie. dit heeft een week geduurd voor ze er weer helemaal beter van was.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s