foto’s hd en ed bij kaitlyn

kaitlyn is van de week gewogen en was weer wat zwaarder geworden ze weegt nu 34.5.

Afgelopen vrijdag was de afspraak bij dr. w. strikkers bij de dieren kliniek in sleeuwijk voor de foto’s van de heupen en ellebogen, bij de reünie had jitske aangegeven dat ze wel mee wilde en dan kon ik mee rijden, en daar zeg ik dan geen nee tegen het gaat haar toch ook aan of kaitlyn goede heupen en ellebogen heeft, het is allemaal heel spannend en dan jitske naast je te hebben vind ik heel fijn, rond 1 uur was ze bij ons kaitlyn in de auto en op weg, we waren iets te vroeg liever te vroeg als te laat kan kaitlyn even wennen nou en dat had ze nodig hoor er stonden een paar stenen buldoggen buiten voor de deur, in de auto had ze ze in de gaten de dame begon is eerst zachtjes brom blaf te laten horen en uiteindelijk een luide blaf niets hielp, haar uit de auto getild en er naar toe even laten zien dat het niet eng is, ja vrouwtje is er wel bij maar vind dit toch echt eng tot het vrouwtje de stenen bul begon te aaien toen was het goed, binnen zag ze een meneer prada zo dacht ze dat is feest maar nee dit vind het vrouwtje niet goed, we werden groepen en kaitlyn stapte zonder maar enigszins bang te zijn de röntgenkamer binnen, maar toen ze opgetild moest worden om in de bak neer gelegd te worden had ze echt dit wil ik niet, nu heeft ze nog steeds ik wil niet opgetild worden ook in onze auto als we naar de club gaan vind ze het niet leuk, we wachtend het maar af of dit nog veranderd, toen ze eenmaal in de bak lag gaf ze het uiteindelijk wel op, ‘n prikje om even te slapen geen narcose en gelukkig niet haar pootje geschoren, we hebben volgende week zondag show in utrecht bij de urv van de labradorkring, eerst zijn de heup foto’s, dan word de bak weggehaald voor de elle boog foto’s dat ging allemaal heel erg goed, deze worden opgestuurd naar de raad van beheer voor de officiële beoordeling wat wel wel een paar weken kan duren voor je de uitslag hebt, maar er werd al gezegd dat de heupen en ellebogen er mooi uit zien, en dat op vrijdag de dertiende, we wachten af.

ED34700 STRJ0443 NHSB2784978_Oostveen_75897e-20110513142025-original   HD108835 STRJ0443 NHSB2784978_Oostveen_75897h-20110513141454-original

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op foto’s hd en ed bij kaitlyn

  1. Henry en Angele zegt:

    Spannend daar in Sleeuwijk he? Ik ben maar een leek, maar de foto’s zien er mooi uit hoor! Heel veel succes vandaag tijdens de show! Zet m op Kaitlyn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s