Hiep Hiep Hoera voor Indy

animaatjes-ballonnen-75315

Hieperdepiep hoera onze Indy is 9 jaar geworden vandaag. Lekker verwennen met een kluif kan helaas niet door het niet meer hebben van een volledig gebit maar een heerlijke tartaar ging er wel in.

Kom je woensdagochtend beneden om het hondenspul te begroeten en uit te gaan laten, haal ik Kaitlyn uit de bench en ze is toch zielig, helemaal niet kwispelen dus bekijk haar wat beter en ja hoor de staart hangt zielig naar beneden. Ze heeft dus denk ik gister na een heerlijk ravot en zwempartij (met de honden van de uitlaat service) een cwt op gelopen ja wat is dat, dat is dus een koud water staart, ik had hier al meer over gehoord en gelezen vandaar dat ik het herkende dit gaat vanzelf weer over door rust en niet te kwispelen ja en een lab die niet kwispelt klopt niet helemaal, het is nu donderdag en het gaat al een beetje beter, maar ze kwispelt nog niet echt hoog.

 

IMG_2447      IMG_2448

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Indy, Kaitlyn. Bookmark de permalink .

Een reactie op Hiep Hiep Hoera voor Indy

  1. Henry en Angele zegt:

    Wat zijn wij toch slecht in verjaardagen! Nou weer die van Indy vergeten. Nou alsnog van harte hoor! En ach dat je een beetje een tandloze lab bent, maakt je juist heel charmant! Dikke knuffels en nog vele jaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s