de eerste week

maandag 3 mei,

er staat een bezoek gepland bij de dierenarts in noorden voor controle, eerst joy maar even nagekeken nu had ik al bemerkt dat het midden stuk van haar rug vast zit, dit heeft de arts los gemanipuleerd en joy weer helemaal blij, indy ook even gecontroleerd en die heeft laag in de rug een plek die ook even behandeld wordt.

we gaan kaitlyn ophalen bij de fokker allemaal wel heel spannend vindt declan eindelijk komt ze dan.

na alles besproken te hebben en de papieren ondertekent is ze nu van mij en gaan we op weg naar huis na eerst even kennis gemaakt te hebben met joy en indy in de achterbak van de auto, ze loopt vrolijk en vrij mee naar binnen en duikt gelijk in de mand speelgoed van zo die heb ik vast en wie gaat er met me spelen en dit is heel fijn om dit te zien.

dinsdag 4 mei,

na een heerlijk nachtje slapen werd ze om half acht wakker, naar buiten met het trio wat een feest, eten  en dan toch weer die rust geven die ze zo nodig heeft en dat valt niet mee, vandaag met joy en indy en een kleinzoon in de kamer en dan niet te vergeten de visite die komt kijken naar onze nieuwe knappe madammeke, maar elk slaapje is mee genomen en ook het socialiseren moet natuurlijk gebeuren en de opvoedings oefeningetjes maar rustig aan, zoals in de fietskar de klikobak van de weg halen, de honden in de buurt mee kennis maken het over de brug lopen en dan die grote eenden die hier iemand heeft lopen geweldig zo als ze daar op reageert, de zwaan in de sloot die behoorlijk naar haar blaast geeft ze eigenlijk niks om en sommige dingen die je niet verwacht komt ze tussen mijn benen bescherming/steun zoeken bijvoorbeeld stofzuigen.

woensdag 5 mei,

ook vandaag werd ze wakker van mij toen ik beneden kwam wat heerlijk dat ze de nacht door slaapt en niet in de bench plast, overdag gebeurd het nog wel dat het mis gaat maar ze is nog maar een paar dagen bij ons wat heerlijk zo’n knappe meid de ontlasting gebeurd altijd buiten knap van haar he maar eigenlijk de fokmama die heeft hier toch wel een groot aandeel in waar ik haar heel dankbaar voor ben. vandaag ook heerlijk in de tuin rond gedarteld en door een puppy tunnel geweldig vond ze dat en rust rust rust gegeven.

donderdag 6 mei,

er komt wat regel in huis is toch wel even wennen weer zo’n klein heerlijk lief meisje en wat is indy lief voor haar en joy begint haar gelukkig ook te accepteren, maar valt ook niet mee voor haar op deze leeftijd.

vrijdag 7 mei,

deze week is ook de kleinzoon declan bij ons wegens de meivakantie ook hij moet wel aandacht hebben van oma, heeft het er wel een beetje moeilijk mee dat de aandacht niet alleen naar hem gaat dus een uitje gepland met de trein naar utrecht in de jaarbeurs is er een playmobiel dag in samenwerking met een supermarkt waar je kon sparen voor gratis kaartjes, maar ja kaitlyn he en zijn mama komt om op haar te passen, nu is het even omgedraaid.

zaterdag 8 mei,

vandaag is ze mee geweest naar de kynologenclub waar ze vanaf volgende week woensdag nog haar lessen gaat volgen. smiddags weer even mee geweest in de fietskar dan is het baasje wat mobieler en toch wel heel handig als ze dit leuk vind nou ze had echt zo iets van ik word lekker gereden en ga lekker pitten.

tot de volgende keer maar weer valt er vast wel weer iets te vertellen o.a. ben benieuwd hoe ze bij de dierenarts reageert waar ze volgende week naar toe gaat.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Indy, Joy, Kaitlyn en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op de eerste week

  1. Angèle zegt:

    Hoi Berty

    Fijn he dat het zo goed gaat met Kaitlyn! Echt een schattig hondje. Geniet maar van je mooie trio!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s